icon Free money!
Promosi & Bonus icon
Aplikasi Untuk Windows

Sugar Rush

Sugar Rush — ialah permainan dalam talian yang menyeronokkan daripada Pragmatic Play yang membawa pemain ke dunia gula-gula dan pencuci mulut yang manis. Dengan 7 gulungan dan pembayaran kelompok, slot ini menawarkan permainan yang menarik dan peluang untuk memenangi hadiah besar. Visual berwarna-warni dan mekanik dinamik menjadikan permainan ini popular di kalangan peminat slot yang terang dan menyeronokkan.

Nama permainanSugar Rush
PemajuPragmatic Play
Jenis permainanSlots
Tahun keluaran2022
TemaBuah-buahan dan gula-gula
Ciri-ciriPembayaran Kluster, Gendang Lata, Putaran Percuma, Tema Manis
Demoadalah

Faedah

  • Rtp tinggi bersamaan dengan 96.50%, yang memberikan pemain peluang tinggi untuk menang.
  • Pembayaran kluster — menambah dinamik pada permainan.
  • Kemenangan maksimum — Kemungkinan untuk memenangi sehingga x5,000 daripada pertaruhan anda.
  • Fungsi bonus — Putaran dan pengganda percuma yang boleh meningkatkan peluang kemenangan besar.

Ciri-ciri unik

Keunikan Sugar Rush terletak pada temanya yang didedikasikan untuk gula-gula dan penggunaan pembayaran kelompok. Reka bentuk yang terang dan menarik, serta gendang yang melata, menjadikan permainan ini terang dan menarik. Setiap kelompok yang menang hilang, membebaskan ruang dalam slot untuk watak baharu dengan memberikan ganjaran tambahan.

Jaminan permainan adil

Sugar Rush menjamin permainan adil melalui penggunaan penjana nombor rawak (RNG) yang diperakui. Pragmatic Play dilesenkan oleh pengawal selia seperti Pihak Berkuasa Permainan Malta dan Suruhanjaya Perjudian UK, mengesahkan kebolehpercayaan dan keselamatan permainan.

Peranti mudah alih

Sugar Rush dioptimumkan sepenuhnya untuk peranti mudah alih. Sama ada anda menggunakan telefon pintar atau tablet, permainan ini berjalan lancar pada platform iOS dan Android. Ini akan membolehkan anda menikmati permainan di mana-mana dan pada bila-bila masa.

Saya bermain pada tablet di rumah, semuanya berfungsi dengan sempurna.
Slay Cooper
Sugar Rush
Sugar Rush — saya menang! Ia masih tidak mungkin untuk membelanjakan kemenangan.
SonYa 199x
Sugar Rush
Saya telah bermain selama beberapa tahun sekarang, yang mana terdapat kemenangan dan kekalahan, saya bermain demi emosi dan permainan memberi saya mereka, saya menikmatinya setiap kali.
Troy
Sugar Rush

FAQ